Hei! hvis du er her fordi du er klar for å finne ut NØYAKTIG hva du har å tilby, og hva du skal gjøre med det, så er du kommet på rett plass!

Har du små glimt av hva du kunne tenkt deg å gjøre, men ingen realistisk idè om hvordan du skulle laget noen jobb ut av det?

 

Kjennes det ut som du har gått på autopilot de siste åra, og at det du gjør i dag ikke kjennes ut som det er valgt, men mer at det bare ble sånn?

Går du å kjenner på presset av at hvis du ikke finner ut av hva du vil gjøre videre, så kommer du til å råtne på rot der du er?

Gjør tomheten og det at du ikke føler du er på rett plass, at du kommer hjem sliten og tom for energi?

Er du litt redd for at du kanskje ikke har noe du er skikkelig god på, eller liker å gjøre nok, til at du kunne satsa på det og gjort en karriere ut av det?

Slites du mellom noe du syns hadde vært spennende å gjort og noe du egentlig vet er det fornuftige valget?

Føler du at du har potensial til å gjøre så mye mer, men du vet pokker-meg ikke hva det innbærer?

DA ER DU DEFINITIVT PÅ RETT PLASS!

DU ER DRITTLEI

av å være STUCK der du er. Nå er det på høy tid at du finner din greie og får noe skikkelig GIVENDE å jobbe mot! 

..og du har sikkert prøvd en del ting allerede...

 • Scrolle-metoden: du har scrolla deg blå i hodet på finn.no etter jobber som matcher CV-en din
 • Overskygg-det-med-glede-metoden: Du har gjort hederlige forsøk på å fylle livet med ting du liker å gjøre, men det hjelper ikke, for det fyller ikke tomrommet av å ikke vite at du har funnet din retning
 • Produktivitets-metoden: Du har holdt deg travelt opptatt med kurs, utdannelser og generell utvikling i håp om at du på den måten skal finne svaret du leter etter...
 • Num-nummere-metoden: den kjipeste av de alle... På grunn av en lang periode hvor du ikke føler du får brukt deg selv, har du begynt å tenke at det kanskje ikke er noe der ute som passer deg perfekt,... så du har prøvd å late som problemet ikke eksisterer...
 
 
 
DET DISSE METODENE HAR TIL FELLES...

er at de prøver å takle SYMPTOMENE, men de bidrar lite for å løse det egentlige problemet...

Nemlig at du enten er er ubevisst kompetent, eller at du ikke vet hvordan du skal oversette gullet ditt til en karriere eller en retningen som er perfekt for deg.  (eller begge deler...)

Forestill deg at ...

 • du er trygg på at du har noe viktig å tilby verden
 • du har funnet den unike kombinasjonen av egenskaper, styrker og engasjement som utgjør ditt sanne potensial OG du vet hvordan du skal komme i gang og bruke det!
 • du starter reisen mot å gjøre noe du virkelig elsker og som er i tråd med dine innerste ønsker og verdier
 • du begynner å uttrykke deg selv og potensialet ditt på en måte som oppleves ekte for deg
SLUTT Å SURR VEKK MER TID.

Helt seriøst nå... Hvor lang tid har du brukt allerede?

Og hvor lenge er du egentlig villig til å vandre rundt i dette vacuumet av usikkerhet?

SLUTT Å SURR VEKK MER TID.

Helt seriøst nå... Hvor lang tid har du brukt allerede? Og hvor lenge er du villig til å vandre rundt i et vacuum av usikkerhet?

HVA OM DU VISSTE AKKURAT HVORDAN DU SKULLE BRUKE DEG SELV OG DET DU HAR FÅTT UTDELT?

At du visste akkurat hvor du skulle, og hva du jobba mot?

At du hadde en visjon og et mål som gav deg energi og kraft til å ville utfordre deg selv, og hoppe på nye muligheter som tok deg i akkurat den retningen du skulle? 

Hva om du faktisk visste at det du jobba mot ikke var en rolle, eller et steg på en karriere som ikke gav deg noe, men at du kjente både på kroppen og energien din at det var DETTE du skulle drive med?!

Hva om du kjente at du hadde GØTS til å gå for det du kjente var rett, og at andres meninger ikke var din business?

Og det var ikke fordi du ikke ville høre på dem, men fordi du bare var trygg på deg selv og det du hadde å komme med! 

Hva om du våkna opp hver morgen med glede, fordi du fikk gjøre din greie?

Hva ville det betydd for deg?

TENK OM DU HADDE PLANEN KLAR FOR HVORDAN DU SKULLE KOMME DEG VEKK FRA DET DU GJØR NÅ - KLAR FOR Å SATSE PÅ DEG SELV OG DET SOM ER UNIKT MED DEG? 

I løpet av bare noen uker kan du ha gått fra virring og usikkerhet til å ha en klokkeklar ide om hva som er ditt unike talent, og hvordan du vil bruke det!

LA MEG PRESENTERE ...

ET 7 STEGS COACHINGPROGRAM som gjør at du kan gå fra forvirra og usikker til å ha fullstendig klarhet i hva du er ment til å gjøre og hvordan du skal ta det ut i verden!

Dette er et IDIOTSIKKERT system som hjelper deg med å innse hvor føkkings verdifull du faktisk er  - uten at du trenger å kaste vekk mer tid, energi og penger på flere kurs og utdannelser du ikke trenger!

AKKURAT DET JEG TRENGER, JO!!

Etter 90 dager er du:

 • Klokkeklar på hvordan du vil bruke deg selv og hva du vil satse på videre
 • Skamklar for å satse på deg selv fordi du vet nøyaktig hva som er ditt neste rette steg
 • Klarhet i hva som er ditt unike talent og hvordan du skal bruke det på en betydningsfull måte
 • Du har en tydelig visjon som drar deg fremover sånn at du slipper å våkne opp hver morgen og lure på hvor i h**vete du er på vei
 • Du er forberedt på å ta første steget på din personlige reise, som du vet er spesialtilpasset til dine verdier, ditt unike talent og ditt potensial (ingen upassende "bokser" eller  one size fits all greier ;-)
 • Du vet at du har en viktig oppgave foran deg og hvordan du kan gjøre en forskjell 
 • Du vet at det du har bestemt deg for er innen rekkevidde
 • Du har en tydelig plan for hvordan du skal gi slipp på det du gjør i dag og gå over til det du heller skal gjøre
 • Du har tro på deg selv og har en indre visshet om at du vil få det til!

I motsetning til andre kurs som kanskje har etterlatt deg til deg selv for å få klarheten du leter etter, vil jeg være planta ved siden av deg som din guide på denne reisen, sånn at du får klarheten du trenger for å satse på deg selv! 

DETTE FÅR DU PÅ REISEN:

(og du kommer til å 

digge

 det)

VIP-DAG #1 - Ditt unike talent

Vi møtes i luksuriøse omgivelser, fordi gullet ditt fortjener intet mindre. Gjennom de 5 timene våre sammen skaper vi gjennombrudd som kan ta folk årevis, nemlig at vi kommer til bunns i ditt unike talent, sånn at du kan bruke dette på reisen videre, og finne ut nøyaktig hvordan du skal ta det i bruk. 

1:1 UKENTLIG COACHING

For å heve lista di og holde deg som sterk (også når du ikke kan gjøre det selv). Du vil få hjelp til å  se din egen verdi, komme forbi mentale hinder som ellers ville holdt deg tilbake, og til å se nye muligheter. Du får støtte til å ta gode valg som er i tråd med potensialet ditt, og hjelp til å se hvordan du kan bruke deg selv på den mest meningsfulle måten. 

REFLEKSJONSOPPGAVER

Mellom hver avtale får du refleksjonsoppgaver som er designet for at du skal komme i dybden av det du har å tilby, sånn at du får modnet ideene dine,  og slik at måten du ser på deg selv kan begynne å matche potensialet ditt. 

TOTAL OVERSIKT

Total oversikt over superkreftene dine og hvordan du best kan bruke dem. Oversikten vi sammen skaper vil fungere som et verktøy som du kan bruke igjen og igjen for å sikre at du aldri mer trader nedover, og at du alltid tar gode valg som gjør at du, og ditt unike talent, kan komme til sin rett. 

E-POST TILGANG

Direkte tilgang til meg på e-post, sånn at du holder deg på sporet, får støtten du trenger, og dytt i oppoverbakkene. Hensikten er at du hele tiden skal bevege deg fremover med et sterkt mindset for den videre reisen. 

VIP-DAG #2 - Visjon & Plan

Vi avslutter 1:1 samarbeidet sånn som det starta og skaper en visjon og plan. Du skal være klokkeklar på hvordan du kommer deg fra der du er nå, til der du ønsker å være. Denne dagen setter vi de eksakte stegene, helt tilbake til første steget du må ta for å komme i gang. 

DETTE TRENGER JEG!
søk her!

LINE

Det har foregått så mye i underbevisstheten, og mellom timene har det dukket opp mange små og store AHA-øyeblikk. Den største AHA- opplevelsen var vel egentlig da jeg innså at jeg "har lov" å gå videre å velge noe helt annet i yrkeslivet enn det jeg er utdannet til. Det høres kanskje rart ut, men jeg har alltid tenkt at siden jeg er sykepleier må jeg også jobbe som dette, for jeg kan jo ikke noe annet. Da jeg innså dette var det som om 10 kg ble løftet av skuldrene og plutselig åpnet jeg øynene for alle muligheter som ligger rundt omkring :)

 Jeg har gått fra å tro at jeg "ikke kan" til å tro at "så lenge jeg vil, så kan jeg".

 Jeg hadde nok aldri startet denne prosessen helt alene uten Annette og nå i ettertid ser jeg at det var akkurat dette jeg trengte for å bli bedre kjent med meg selv og det som bor i meg. 

Finn din gullgruve

En 90 dagers prosess som hjelper deg med å komme forbi din egen bullshit, og finne ut nøyaktig hva du er i stand til å gjøre om du går inn for det! 

 • Om 90 DAGER vil du være trygg på at du går i rett retning. 
 • Du vil vite akkurat hva du skal gjøre, og du vil ha en realistisk plan for hvordan du skal oppnå det.
 • Du vil vite om det du grubler på i dag er noe du faktisk skal satse på, eller om det egentlig er noe helt annet.
 • Valget du tar vil ikke være basert på frykt, men på hva som er rett for deg og ditt potensial.  
 • Du vil vite at det du satser på videre ikke er en vill idè, men en stegvis plan som er bygget på dine naturlige styrker, ditt unike potensial og det som er viktig for deg. 
JEG VIL SØKE OG FINNE UT OM DETTE ER RETT FOR MEG

Nå kan du få klørne i den nøyaktige prosessen jeg bruker med alle mine kunder.

Og vit dette: Jeg jobber IKKE for å hjelpe deg med å finne den perfekte "boksen" du skal passe inn i (les: stilling eller tittel). Jeg hjelper deg med å se forbi stillingstitler, utdannelse og erfaring, sånn at du kan oppdage hva som er den RETTE RUTA for deg. 

Og sammen lager vi kartet du trenger for å komme deg dit. 

FINN. DIN. GREIE.

For uten om å være unik i det du har å tilby, er du absolutt IKKE unik i måten du tenker på! DE ALLER FLESTE har stått i usikkerheten og forvirringen rundt hva i granskauen som er neste steg!

De ALLER FLESTE har en eller annen gang i livet tvilt på om de er gode nok... om de faktisk har noe å komme med i det hele tatt, om det er noe der ute som er den perfekte matchen, eller om de bare skal ta til takke med det de gjør, og være happy der de er. ... 

 

Men seriøst, de som HAR funnet sin greie, er de som har lytta til stemmen . . .

...som forteller at de er ment for mer. Og så har de fulgt den brennende nysgjerrigheten om hva de kunne fått til om de virkelig gikk inn for det... Og det ER skikkelig frustrerende å sitte der som et spørsmålstegn og ikke vite.. 

MEN JEG ER HER FOR Å FORTELLE DEG, AT I LØPET AV 90 DAGER VIL DU VITE AKKURAT HVA DU VIL SATSE PÅ VIDERE OG HA EN PLAN FOR HVORDAN DU SKAL KOMME DEG VEKK FRA DER DU ER NÅ, MOT DER DU ØNSKER Å VÆRE. 

OG HVEM JOINER DEG PÅ REISEN?

 

HEI, jeg er Annette!

IKIGAI & BUSINESS COACH

Egentlig ville jeg gitt meg selv tittelen som "profesjonell gullgraver", men jeg er usikker på om folk hadde tatt meg seriøst da ;-)

Uansett. Jeg er din guide på reisen! Jeg hjelper deg med å se det du ikke ser. Jeg hjelper deg med å se sammenhenger, og grave frem det svaret som er rett for deg. 

Som din guide vil jeg guide deg gjennom prosessen, men jeg ville aldri fortelle deg hva du burde gjøre, for det har jeg absolutt INGEN tro på at funker! 

Min jobb er å hjelpe deg me å se forbi din egen bullshit, og finne dine egne svar. Sammen skal vi oppdage muligheter, finne løsninger, og skape din unike reise. 

Jeg vil ALLTID holde deg ansvarlig for den styrken jeg vet bor i deg, sånn at du fra nå av tar deg selv alvorlig og innser det jeg vet med sikkerhet: nemlig at potensialet ditt er ubegrensa! 

Men ikke ta mitt ord for det! Her er Karen sin erfaring: 

 

"Åååh DET hadde vært gøy å jobba med!"

 

Du vet når du snakker med kollegaer eller venninner: 

«Åååh DET hadde vært gøy å jobba med.....»

eller....

«Tenk å hatt en jobb hvor du BARE gjorde det du er god på....» 

Og vanligvis så blir det med disse tankene... 

Annette har hjulpet meg med å finne min spisskompetanse og har gitt meg troen på at mine drømmer kan realiseres. Hun er god på å lytte og stiller gode åpne og fremtidsretta spørsmål. Jeg har gjennom prosessen lært meg selv bedre å kjenne.

Jeg er så takknemlig for alt det Annette har gjort for meg!

Hun har gitt meg troen på at jeg allerede har det som skal til, og at man må våge å ta noen sjanser. Jeg kan takke henne for at jeg nå hiver meg uti og prøver å skape min egen drømmejobb!

Jeg vil anbefale dette for alle som trenger litt drahjelp i riktig retning når det gjelder jobb, men også alle andre som trenger å få opp øynene sine opp for de gode kvalitetene de allerede har.

KAREN

AKTIVITETER PÅ REISEN INKLUDERER: 

MODUL 1

Pakking

 

Høres kanskje kjedelig ut, men det er dette som setter deg opp for suksess! Gjennom mentale skift og rydding i bagasjen, vil det bli tydelig for deg hva som er viktig for deg og hvordan du kan sørge for å ta gode valg. 

Når du rydder i bagasjen, får du anledning til å se klart når gode muligheter dukker opp! Og så slipper du å drasse rundt på gammel dritt som kanskje har hatt makt over deg en god stund, men som ikke tjener deg lengre, og er langt forbi utløpsdatoen. 

MODUL 2

Gullgruva

 

Her oppdager du ditt unike talent, og ditt sanne potensial. Altså - du vil begynne å se din egen, fantastiske verdi. 

Du vil begynne å finne din egen form, se hva som betyr mest for deg, og oppdage hva som virkelig kan være betydningsfullt for deg å satse på videre.

Når du har denne klarheten vil du kunne skille mellom gode, og mindre gode mulighter og du vil vite hvordan du kan dyrke frem potensialet ditt. 

Fra dette punktet vil du slutte å ta deg selv for gitt og begynne å ta plass uten å unnskylde deg.

MODUL 3

Sannhetskilden

Før vi finner ut akkurat hva du vil gjøre med det du har fått tildelt, tar vi en realitet-sjekk. Vi finner ut om den retningen du e på vei i dag, virkelig støtter opp om potensialet ditt og verdiene dine. Med denne sjekken vil du vite nøyaktig hvor skoen trykker, hvor du har flere muligheter å spille på, og hvor du kanskje holder deg selv tilbake.

Verktøyet vi bruker her er ikke basert på følelser så mye som fakta. Derfor er dette noe du kan bruke igjen og igjen når nye muligheter dukker opp, for å sikre at du hele tiden tar valg som er rett for deg. 

Videre herfra setter vi en retning for hvordan vi skal jobbe og hva vi skal lete etter. Skal vi kaste alle ballene opp i lufta og skape noe helt nytt? Skal vi bygge videre på en eksisterende idè som du har ruget på, eller trenger vi bare å justere litt på retningen du allerede er på vei? 

MODUL 4

Gullsmia

Uansett hva som e den rette retningen fra det forrige steget, skal vi smelte gullet ditt om til det som er den aller beste matchen for deg, (en gang for alle) sånn at ditt unike talent og den DU er, virkelig kan komme til sin rett. Vi skal rett og slett komme så tett på det du er ment til å gjøre som over hoooodet mulig. 

Du er ikke ment for å råtne på rot og kaste vekk energien og potensialet ditt på noe som ikke gir deg noe! Du er ment for store ting, og vi skal utforske, og forsikre oss om, at vi vet hva det betyr for deg. 

Vi skal få alle muligheter opp i lyset, skape nye ideer og kombinasjoner, sånn at vi virkelig kan få gullet ditt til å skinne.

MODUL 5

Tvilesvingene

Når vi har funnet den perfekte måten du kan bruke gullet ditt til å skape verdi, så kommer vi til det som stopper de fleste fra å satse på seg selv, nemlig de mentale hindringene.

For å komme videre og slippe å slite i oppoverbakke, må vi rydde litt, og gjøre bagasjen lettere. (igjen) Når vi gjør det, så blir det enklere å bevege seg fremover. Her rydder vi i ting du forteller deg selv om hva du ikke kan gjøre, og så finner vi bevisene for at du KAN i stedet. 

Når vi har rydda i det som ligger i veien, blir det lettere for deg å oppdage mulighetene som ligger foran deg og få den fantastiske utsikten du og ditt potensial faktisk fortjener.

MODUL 6

Utsikten

Når tvilesvingene er tilbakelagt, er du på toppen av fjellet, og herfra har du endelig utsikt til å se klart. 

Fra dette perspektivet er det mye lettere for deg å bli 100% trygg på valget ditt, og veien videre. Du vet at du kan. Du har lagt bak deg gamle overbevisninger. Du vet at det er mulig. Herfra kan du bare se fremover.

Nå kan du stå trygt i deg selv og vite at det du forplikter deg til, er det du er unikt posisjonert til å gjøre, og du har alle egenskaper og ressursene du trenger for å få det til.

MODUL 7

Fremtidsreisen

For å skape en visjon og en skikkelig god plan, skal vi opp i høyden og se langt ut over horisonten. Herfra får du et helt nytt perspektiv og du kan se langt frem.

Her skal store ambisjoner frem i lyset, og vi skal sikre at visjonen står i stil med potensialet ditt."NO HOLDING BACK!!!"

Grunnen til at vi ikke tør å tenke stort, er som regel fordi det eneste vi ser, er et stort gap mellom der vi er i dag og der vi ønsker vi kunne være. Dette gapet skal vi bruke som inspirasjon, og vi skal lukke det ved å lage en spennende langtidsplan,  og en konkret korttidsplan. Det betyr, at når visjonen er på plass, jobber vi oss baklengs inn i framtiden, helt tilbake til det første steget du må ta for å komme i gang. 

Finn din gullgruve tar deg fra A til Å på rekordtid. Dette er gullbilletten din vekk fra vacuumet av usikkerhet!


og starten på bevegelse, retning og en følelse av hensikt!

Ikke bare vil du kjenne at du er skikkelig god til noe, men du vil også sikre deg at du beveger deg i en retning hvor potensialet ditt og styrkene dine kan komme til sin rett! 

Bare forestill deg hvordan hverdagen din ville vært annerledes hvis du fikk brukt deg selv og evnene dine på en måte som var ekte for deg.

Hvordan ville det kjennes ut å være på rett vei og vite at hver dag, så tar du steg mot der du ønske å være…  og vite at det ikke finnes grenser for hva du kan få til når du går inn for det med ekte entusiasme...

Jeg vet du kommer til å digge disse


fordi de vil hjelpe deg med å sette skikkelig fart på retningen du straks er på vei!
BONUS #1

6 måneders "Føkk it!" medlemsskap

Du skal slippe å bli overlatt til deg selv når du kommer til veis ende av samarbeidet vårt. Derfor får du 6 måneders FØKK-IT medlemsskap inkludert. ("Føkk it!" ordet man sier når man skal til å hoppe i det, og gjør noe skummelt) Dette er en gruppe satt sammen av folk som vil noe mer, og som jobber i tråd med ambisjonene sine. Her har vi fokus på å ta aksjon til tross for frykt og det som kan holde oss tilbake når vi har satt ambisiøse mål. Og vi skal si FØKK IT! ofte. I tillegg får du en haug med mindset verktøy som du kan bruke når du står fast, +  jevnlig gruppecoaching sånn at du lettere kan komme forbi tullet du forteller deg selv. 

VERDI: 1.790,-
BONUS #1

Personlig visualisering - lydfil

Når du har en klar idè om hva som er ditt unike talent og hvordan du skal bruke det, så lager jeg en personlige visualisering til deg. Denne lydfila oppfordrer jeg deg til å lytte til daglig, for det vil hjelpe deg med å ha stålfokus på målet ditt og gi deg en jevnlig påminnelse om hva du jobber mot. Dette er ekstremt nyttig, fordi det vil motivere deg til å ta viktige steg hver dag.

VERDI: 3.700,-
Bonus #3

Ett års tilgang til «Helt føkkings subliminalt»

Dette er en betalt podcast tjeneste hvor du får ett års tilgang til lydfiler som hjelper deg med å snakke til underbevisstheten, sånn at du fortere kan oppnå de målene du setter deg. For det blotte øret, så høres dette ut som avslappende musikk, men for underbevisstheten, så plukker den opp positive affirmasjoner som støtter opp om deg og ditt viktigste mål. Hvis du er litt lat sånn som meg, og gjerne vil ha den minst smertefulle og mest effektive veien til målet, og da er dette definitivt noe for deg!

VERDI 1590,-
Bonus #4

Ditt digitale Visionboard

Jeg lærer deg min personlige oppskrift på hvordan du kan lage ditt eget digitale visionboard for å sette fart på framtidsvisjonen din. Ved å følge denne oppskrifta, så får du ikke bare et tydelig bilde av din versjon av suksess i livet, men du blir også bedre kjent med hvordan du ønsker at framtiden din vil se ut i praksis, noe som vil gjøre det mye lettere for deg å holde motivasjonen oppe, og hjelpe deg med å visualisere det du vil ha. Det vil også hjelpe deg med å ta bedre valg, fordi det er ekstremt tydelig for deg hvor du vil og hva du vil oppnå. 

VERDI 690,-

Dette arbeidet var knallkjekt og veldig givende! Annette hjalp meg med å få oversikt og se sammenhenger jeg selv ikke ville oppdaget. Det er sykt digg å få ryddet i hodet og få klarhet i veien videre.

 

"Den visuelle oversikten jeg fikk i har åpnet øynene mine for at jeg har MYE mer å by på enn jeg trodde... Den gir meg hele tiden nye ideer til hva jeg kan skape og ulike måter jeg kan bruke meg selv på, som jeg ikke har vært klar over eksisterte tidligere."

 

"Det er utrolig givende å ENDELIG kunne gjøre noe som har tydelig forankring i det jeg liker å gjøre, styrkene mine, og verdiene mine. Dette gav meg tryggheten jeg trengte for å vite at jeg satsa på det rette."

 

Jeg er klar fOR Å BLI MED

søk her!

Hvem passer det for?

 

Finn Din Gullgruve" er for deg som har lyst å se tilbake på livet ditt og være stolt av deg selv og det du har fått til.

Det passer for deg som drømmer om å gjøre en forskjell i verden - enten for andre eller gjennom noe du virkelig tror på. 

Det passer for deg som er gira på å satse på deg selv og det gullet du har vært så heldig og fått tildelt! 

Det er for deg som er ferdig med å ta den tryggeste ruta og å høre på folk som prøver å diktere hva du skal gjøre. Du er klar for å finne DIN EGEN retning som du vet du kan jobbe mot lenge, og samtidig føle at du har en personlig hensikt. 

Du har lyst å yte på ditt aller beste! (Nei, jeg mener ikke å jobbe deg i hel) Du er gira på å finne ut i hvilke settinger du og ditt potensial virkelig kommer til sin rett!

Dette er for deg som har innsett at du må investere i deg selv for å komme forbi din egen bullshit. 

Dette er for deg som skjønner at det å satse på deg selv er ca 20% faktisk arbeid og 80% mindset!

 

Har du spørsmål?

Oppsummert får du...

 

 • 1 VIP dag - Ditt unike talent (12.500,-)
 • 1 VIP dag  - Visjon og en plan (12.500,-)
 • Coachingtimer, refleksjonsoppgaver mellom hver avtale og tilgang til meg på epost for å komme videre der du står fast (19.600,-)
 • BONUS: 6 mnd medlemsskap i Føkk it! (1.790,-)
 • BONUS: Ditt digitale Visionboard (690,-)
 • BONUS: Personlig Visualisering - lydfil (3.700,-)
 • BONUS: 1 års tilgang til Helt føkkings subliminalt (1.590,-)
 • TOTAL VERDI: 52.370,-

Gjennom en kartleggingssamtale finner vi ut om denne pakken er noe for deg. Og er den det, vil du få en invitasjon til et videre samarbeid, samt informasjon om hva din investering vil være. 

JEG VIL SØKE OG SETTE OPP EN GRATIS KARTLEGGING

HVA MED GARANTI ?

Jeg vet at du skal finne gullet ditt. Men, hvis du ikke er fornøyd (og jeg ønsker kun fornøyde kunder!) har jeg i tillegg til 14 dagers angrerett, også: 30 dagers fornøydhetsgaranti .   

Gjør du alt vi blir enige om, og ikke etter 30 dager opplever å ha et klart bilde dine egenskaper og alt du har å tilby, kan du velge å bryte resten av coachingforløpet. 

ET VENNLIG RÆVSPARK

Jeg vet godt hvor frustrerende det er å bruke fryktelig mye energi uten å komme så mye som en millimeter av gangen. 

Jeg vet også at det er EN ting å vite hva du vil, og en helt annen å gjennomføre det! Det er derfor det er så jævlig viktig for meg å hjelpe deg med å fjerne hindringene, og få kobla potensialet ditt opp mot en klar visjon og en tydelig plan. 

Hvis jeg hadde kutta løpet i det du visste hva du ville, hadde jeg gjort deg en fenomenal bjørnetjeneste! 2 sekunder etter, hadde du nemlig begynt å tvile på om det var rette ruta allikevel... og som du helt sikkert vet, er det tvilen som holder så mange tilbake! 

Sannsynligvis er det akkurat det den har gjort for deg til nå. Nå er det på tide å finne ut hva som bor i deg. Og jeg vet nøyaktig hvordan jeg skal hjelpe deg med å finne gullet ditt og hva du skal satse på videre. 

Og som en ekte "ADVISOR" (Sparketype), så lykkes jeg når du lykkes! 

Jeg heier på deg hele veien i mål! 

søk her!