Ønsker du oppriktig å finne ut hva du er skapt til å gjøre?

 

I så fall bør du ikke gå glipp av denne muligheten for å få en 30 minutters GRATIS kartleggings-samtale

Finn tid i kalenderen!

Hei vakre!

Sitter du å lurer på om du bare skal kaste deg utpå og sette opp en avtale? Men så er det kanskje litt skummelt å snakke med noe du ikke kjenner om ting du føler er litt private? ....det er jo drømmene dine, liksom :)

Det forstår jeg! Jeg har vært der selv. Jeg husker altfor godt da jeg måtte fortelle et ekstremt personlig og hårete mål til mine medstudenter under coach-utdannelsen. Jeg holdt på å krype under betongen i gulvet. Dritskummelt! Det føltes som å åpne sjela si og legge den for hogg!! 

Men vet du hva jeg fant ut? 

At det å si noe så personlig høyt til noen som ville meg vel, og som ønska å hjelpe meg, det var som om flere kilo letta fra kroppen min. Superteit, kanskje, men det er sant!

Og det er rart hva som skjer når man begynner å ta de samtalene.. det skjer noe med oss. Det føles litt som jeg tror heliumballonger hadde hatt det om de levde, haha. Tenk deg at du er i barneselskap... og så er det en unge som får en heliumballong, men så slipper hun den. Hva skjer? Den havner selvfølgelig i taket...

Og så ligger den der å dupper uten å komme seg videre. Hit, men ikke lenger, liksom... Men så skal kid`n hjem. Og i sin glede over å se mamma, så slipper hun ballongen, og den flyr til værs... For endelig er taket som holdt den tilbake borte!!! 

Litt sånn føltes det! Muligheter! Frihet! Eventyr! 

Jeg vil du skal vite at disse samtalene er jobben min, og jeg ELSKER det! Jeg har bakgrunn som NLP Master coach, Ennegram Master Coach, og Sparketype Advisor, og jeg blir aldri lei av å høre folk snakke om drømmene sine! Det beste jeg vet er så se folk rundt meg innse akkurat hva de har å by på, og oppnå målene sine!

Føler du at du er ment for noe mer? Har du noe du går å drømmer om? Eller kanskje du er klar for å finne ut hva du vil, en gang for alle?

Da må du ikke nøle med å sette opp en gratis samtale med meg via kalenderen her.

Jeg skamgleder meg til å bli kjent med deg :) 

"

Jeg ville anbefale dette for de som trenger trygghet i valget sitt før det tar det store steget, men også til noen som er veldig usikre på hva de vil. I tillegg vil jeg tro at dette er veldig nyttig for de som ønsker nye innspill og et nytt blikk på egne muligheter og ferdigheter.

 

Bodil