Planlegg et KICK ASS år!⚡️Workshop

 

Har du startet for deg selv og har masse kreative ideer til hva du vil gjøre?

Da har du kanskje også følt deg skikkelig inspirert, men også totalt overvelda over at du ikke vet hvor du skal begynne? 

Bli med på Planlegg et kick ass år  WORKSHOPEN som hjelper deg med å skape et tydelig bilde av hva du vil få til de neste 12 månedene, sånn at du hopper ut av senga med klarhet hver morgen!

 

Denne 90 minutters workshopen og tilhørende “Et kick ass år” planlegger) er designet for at du skal:

🤩 Skape tydelige mål og få et strategisk veikart for det kommende året

💰Skape mer inntekt

🛫 Nå målene dine raskere

🤓 Få mer klarhet

💪 Få mer tro på deg selv

⚖️ Få bedre balanse mellom jobb og fritid

✨ Og ha ditt beste år i business så langt

 

La oss sørge for kick ass fokus, klarhet og vekst de neste 12 månedene!

📧 Etter betaling vil du motta en epost som gir deg umiddelbar tilgang til workshop + Planlegger 

 

Vil du spare 17.960,- og få ALLE workshops + gruppecaoching + tilgang til opptak og kunne se dem igjen og igjen akkurat når du trenger dem? Trykk HER 

Planlegg et KICK ASS år ⚡️ Workshop - BETAL NÅ 990 kr

Kjøpsvilkår og dine forpliktelser:

Som kunde er det du som bestemmer din retning.

Hvor mye du deltar aktivt er opp til deg. Hensikten med disse workshopene er å kunne bistå deg med et sterkt mindset sånn at du får gjort de tingene du bestemmer deg for.

Som coach vil jeg etter beste evne hjelpe deg med å trø over hinder, ut av komfortsonen og se nye perspektiver.

Dette krever også arbeid fra din side. Dine resultater avhenger av at du gjør ditt beste for å gjennomføre aktiviteter og jobbe med utfordringer som kan dukke opp på veien.

Ved å investere i denne workshopen, aksepterer du dette som dine forpliktelser.

Øvrige kjøpsbetingelser

 1. Priser er oppgitt med merverdiavgift 
 2. Avtalen gjelder for en individuell LIVE "FØKK IT! Workshop"
 3. Angrerett: Det foreligger angrerett innen 14 dager fra oppstart. Dersom du ønsker å kansellere avtalen, må det skje innen 14 dager etter tilgang etter oppstart. Ditt angreskjema finner du her: https://www.dropbox.com/s/j5a50cpcriitscu/Angreskjema.pdf?dl=0 og sendes til [email protected] (Dette vil du også motta pr e-post kort tid etter kjøp)
 4. Personvern / GPDR: Vi har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet og i henhold til gjeldende regelverk. For å kunne tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber vi om navn og kontaktinformasjon ved forespørsler via våre nettsider. Du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg, samt be om at informasjon om deg blir slettet. Les mer om GDPR her.
 5. Lojalitet og taushetsplikt: Både kunde og coach forplikter seg til å forholde seg lojalt til hverandre ved å gi beskjed uten ugrunnet opphold om forhold man forstår vil ha betydning for den andre.
 6. Både coach og kunde har taushetsplikt om andre deltakeres delte tanker og utfordringer. Taushetsplikten avsluttes IKKE ved workshopens slutt.
 7. Kommunikasjon: All direkte kontakt med coach tas via e-post. All kommunikasjon skal holdes i en positiv tone, og ord som haster / krise / etc skal ikke brukes.
 8. Endringer: Endringer på innhold kan kun gjøres for å forbedre innhold eller med hensikt om å sikre et bedre resultat for kunden gjennom medlemskapets forløp.
 9. Kundens ansvar: Du som kunde forplikter deg til å kommunisere ærlig, være åpen for tilbakemeldinger og hjelp, og er selv ansvarlig for å skape tid og energi til å delta aktivt.
 10. Ansvarsbegrensing: Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til våre coaching-pakker, kurs, medlemskap, workshops, nettsider, videoer, nyhetsbrev, eller annet innhold. 
 11. Selskapet gjør sitt ytterste for du skal oppnå fordelene som er mulig via workshops. Det gis imidlertid ingen garanti for et gitt resultat.

  Dersom kundetilbakemeldinger og eksempler er brukt i markedsføring, viser dette hva som er mulig dersom flere viktige faktorer er på plass. Det betyr ikke at selskapet kan garantere at noen vil oppnå samme eller lignende resultater. Hver enkelts suksess er avhengig av mange faktorer som blant annet vedkommendes bakgrunn, dedikasjon, utgangspunkt, ønske og motivasjon.

 12. Ved å kjøpe dette produktet aksepterer og godtar du, at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse. 

 13. Klage eller tvist: Det er viktig for selskapet at du som kunde er fornøyd. Dersom det oppstår uenighet, misnøye eller uklarhet forplikter både coach og kunde til å ta situasjonen opp på en konstruktiv måte, snarest mulig. Begge parter forplikter seg til å løse eventuelle uenigheter, misforståelser og konflikter, på lavest mulige nivå mellom seg. Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger eller mekling mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med disse vilkårene kunne sendes til forliksrådet eller retten.
 14. Ikke offentlig sverting: I tilfelle det oppstår en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist, skal være internt med selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet.
 15. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven tillater det.
 16. Adresser og kontaktpersoner for Optignist AS er som følger:
  Kontaktperson: Annette Idsøe - E-post: [email protected] Adresse: Optignist AS, Snapnesvegen 14, 4100 Jørpeland

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn