Sertifisert Sparketype Advisor

Hei,

Så gøy du stakk hodet innom! Jeg er Annette :)

 Jeg hjelper deg med å få kontakt med de naturlige styrkene dine, og det som gir deg energi og motivasjon

slik at du kan... 

⚡️ føle deg oppfylt i jobben din

⚡️ oppdage nye muligheter, og utvikle deg i en retning som kjennes "rett" for deg og dine egenskaper

⚡️ta gode karrierevalg som gjør at du får brukt de naturlige styrkene dine på en måte som gir deg energi, mening og "drive"

 

Jeg er Norges eneste, og første Sertifiserte Sparketype Advisor

+ NLP Master Coach & Enneagram Master Coach

 

Jeg jobber primært en-til-en, men tilbyr også skreddersydde bedriftsavtaler. Representerer du en bedrift?

Bedrift? Les mer her

Start her!

Første steget for å bli kjent med dine naturlige styrker, og det som gir deg energi og mening, er å ta Sparketype testen.

Ta Sparketype testen HER

Meld deg på Gratis Minikurs

…og oppdag hvordan du kan ta i bruk mer av deg selv og styrkene dine gjennom det du gjør i dag.

Dette mini-kurset gir deg praktisk innsikt i primær, skygge og anti-typen din, sånn at du kan finne tilbake til gnisten og det som gjør at du føler du lever.

Tilgang gis 31. mars!

Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke "Oh yes! Meld meg på!" samtykker du til å motta eposter fra Annette Idsøe og Optignist AS med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra oss. Vi hater spam og vil aldri misbruke opplysningene dine.

Skulle du hatt noen å sparre med?

NOEN SOM KAN…

  • Hjelpe deg med å se akkurat hva du har å tilby og oppdage nye muligheter?
  • Utfordre deg, og støtte deg mot målene dine?
  • Gi deg konkrete verktøy for å ta gode valg rundt jobb og nye muligheter?

Da er kanskje coaching noe for deg?

Nå tilbyr jeg 30 minutter gratis, slik at du kan finne ut hvordan det ville vært å jobbe sammen med meg som din coach, og bli bedre kjent med din Sparketype.

Book 30 min GRATIS og uforpliktende samtale

Ann Charlotte

Dette har vært helt fantastisk! Jeg kommer til å savne disse samtalene - de ble et slags høydepunkt i januar for min del. Jeg ville anbefalt Sparketype coaching til alle, men spesielt  de som er litt usikre på "hvem de er", slik at de kan få frem sine gode sider og hva de kan bli bedre på, blant annet.

Nora

Dette er for alle som føler de er litt på feil sted, men har vanskelig for å sette ord på konkret hva det er som er feil, eller ikke helt stemmer. Kanskje du kjenner at du vil noe mer og du er ment for noe annet. Det trenger ikke være bytting av jobb, men at du kan få muligheten til å bli bevisst på dine faktiske styrker og det du er skapt til å gjøre. Jeg følte at Annette hadde en genuin interesse for å hjelpe meg med å finne ut mer av mine sterke sider. Utrolig nyttig å ha noen kan dra det litt ut av deg! 

 Det gir en opplevelse av at du presterer tett opp mot ditt fulle potensial når du vet at du får brukt deg selv og styrkene dine fullt ut.

Annette Idsøe

Jo mer av arbeidet ditt som er i tråd med din Sparketype, jo større opplevelse vil du ha av å gjøre det du er ment til å gjøre! ✨

Hva er Sparketypes og hvor kommer det fra?

Sparketypes og de ti typene har sin opprinnelse fra Jonathan Fields, forfatter og forsker i ordets rette forstand. Han har arbeidet med tusenvis av mennesker og organisasjoner, hvor han dypdykket i emnet rundt menneskelige drivere, mening, uttrykk, lykke og engasjement.

Gjennom data fra 600 000 personer og nesten 30 millioner datapunkter begynte han å se et mønster: 10 unike impulser eller drivere i oss mennesker, som etterhvert skulle bli Sparketypes. 

Sparketypes i din bedrift?

 

Er du nysgjerrig på å ta i bruk Sparketypes i din bedrift? 

 

Her er noen eksempler på måter vi kan jobbe sammen:

Bli kjent med Sparketypes gjennom en teambuilding-aktivitet for å finne ut om dette er noe som treffer deg og dine ansatte.

Rulle ut Sparketypes som et pilotprosjekt i et mindre team slik at de ansatte kan bli kjent med sine sparketypes, og deretter finne måter de kan jobbe sammen på en måte som gjør at alle kan få brukt mer av sine naturlige styrker.

Coachingavtale for å jobbe EN-til-EN med:

⚡️Ansatte som gir uttrykk for at de har mista gnisten eller motivasjonen

⚡️Ansatte som gjerne vil utvikle seg, men som er usikker på retning, og veien videre, og som kanskje sliter med å finne sin plass / eller «ta plass»

⚡️Ansatte som er på vei tilbake etter å ha slitt med utbrenthet, slik at de kan finne ut hvilke typer arbeid som som fyller dem energi og motivasjon, slik at leder/HR kan legge til rette for at den ansatte kan gjøre mer av dette. Her er det også naturlig å snakke om grensesetting, balanse og rammer. 

 

Fyll ut skjemaet under, så kontakter jeg deg for å sette opp en gratis kartleggingssamtale.  

Fyll ut skjema