Bli kjent med din Sparketype

GRATIS MINI-KURS!

Bli kjent med din Primærtype, Skyggetype og Antitype og gjør deg klar for å føle deg oppfylt i jobben din 🤩

DU VIL:

⚡️få tro på deg selv og evnene dine

⚡️finne ut nøyaktig hva som gir deg energi og hva som stjeler energi

⚡️ oppdage nye muligheter, og utvikle deg i en retning som kjennes "rett" for deg og dine egenskaper

 ⚡️ta første steg mot å oppdage din unike Zone of Genius

 

Hiv deg med i dag og få i tillegg en 7.dagers refleksjons-øvelse!

+

Invitasjon til å delta i månedlige kaffedrøser med Sparketype som tema💛

Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke "Oh yes! Meld meg på!" samtykker du til å motta eposter fra Annette Idsøe og Optignist AS med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra oss. Vi hater spam og vil aldri misbruke opplysningene dine.

Nora

Dette er for alle som føler de er litt på feil sted, men har vanskelig for å sette ord på konkret hva det er som er feil, eller ikke helt stemmer. Kanskje du kjenner at du vil noe mer og du er ment for noe annet. Det trenger ikke være bytting av jobb, men at du kan få muligheten til å bli bevisst på dine faktiske styrker og det du er skapt til å gjøre. Jeg følte at Annette hadde en genuin interesse for å hjelpe meg med å finne ut mer av mine sterke sider. Utrolig nyttig å ha noen kan dra det litt ut av deg! 

Kristin Samskott

Sjekk ut tidenes mest solide "freebie" fra Annette Idsøe. Utrolig bra laga, interessant og spennende. En freebie som kunne kosta masse uten at folk hadde reagert. Tusen takk for innsikten, Annette Idsøe😍

Trenger du noen

Å SPARRE MED?

  • Til å følge deg opp ukentlig og dytte deg ut av komfortsonen?
  • Hjelpe deg med å verdsette styrkene dine og finne ut akkurat hva du har å tilby verden?
  • Hjelpe deg med å utvikle deg i en retning som er rett for deg?
  • Hjelpe deg med å se din egen verdi slik at du kan stå trygt i deg selv?
  • Støtte deg mot målene dine?
  • Gi deg konkrete verktøy for å kunne ta gode valg rundt jobb og muligheter?
  • Finne din unike Zone of Genius?

Da er kanskje du og meg en god match🥰

Bruk knappen under og sett opp en uforpliktende samtale. Sammen kartlegger vi dine behov, og finner ut om det er rett for deg å jobbe med meg😊

 

⚡️"No strings"⚡️

Book Gratis kartleggingssamtale

Ann Charlotte

Dette har vært helt fantastisk! Jeg kommer til å savne disse samtalene - de ble et slags høydepunkt i januar for min del. Jeg ville anbefalt coaching med Annette til alle, men spesielt de som er litt usikre på "hvem de er", slik at de kan få frem sine sterke sider og begynne å bruke dem.

Heisann, Annette her😊

Jeg hjelper voksne jenter med å få oppdage sin unike Zone of Genius, slik at de kan begynne å gjøre det de er MENT til å gjøre. 

Det finnes mange veier til Rom.

Jeg tok den lange ruta. Bomturene om du vil 😅

Bomtur #1

Jeg gjorde det jeg selv og andre forventet av meg.

Bomtur #2

Jeg levde opp til andres definisjon av suksess i stedet for å finne min egen definisjon av suksess. 

 

For å bruke en analogi...

Èn størrelse passer som kjent ikke alle.

Jeg har prøvd på flere av de ONE-SIZE t-skjortene😂👚

Etterhvert har jeg funnet ut at jeg ikke er villig til å gå rundt med noe som ikke kler meg, min stil og min form...

Standard tanke er da at man begynner å fikse på T-skjorta, og tilpasse den på utsiden. Ta inn litt i livet. Legge den opp litt. Prøve å style den med andre ting. Pynte på den. Og det er en god idè. I utgangspunktet. 

Men det er ikke vits å fikse noe på utsiden som ikke vil endre noe på innsiden.

I stedet må vi finne ut hva som vil ut. Vi må finne det personlige uttrykket. Det unike om du vil. Det som kommer innenfra. Og SÅ gjøre endringene på utsiden. 

Veien til å føle seg oppfylt og kjenne på en indre drive krever nemlig at man begynner å dyrke sine naturlige styrker og egenskaper og definerer sin egen versjon av suksess.  

Bli med på mini-kurset, og finn ut hva som bor i deg som vil ut. Jeg gleder meg til å vise deg, og jeg er sikker på at du ikke vil angre!👚

God klem, Annette

 Det gir en opplevelse av at du presterer tett opp mot ditt fulle potensial når du vet at du får brukt deg selv og styrkene dine fullt ut.

Annette Idsøe

Jo mer av arbeidet ditt som er i tråd med din Sparketype, jo større opplevelse vil du ha av å gjøre det du er ment til å gjøre! ✨

Hva er Sparketypes og hvor kommer det fra?

Sparketypes og de ti typene har sin opprinnelse fra Jonathan Fields, forfatter og forsker i ordets rette forstand. Han har arbeidet med tusenvis av mennesker og organisasjoner, hvor han dypdykket i emnet rundt menneskelige drivere, mening, uttrykk, lykke og engasjement.

Gjennom data fra 600 000 personer og nesten 30 millioner datapunkter begynte han å se et mønster: 10 unike impulser eller drivere i oss mennesker, som etterhvert skulle bli Sparketypes.